Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elindulnál holnap a Balcsira...

Elindulnál holnap a Balcsira 4 napra egy 7 hónapos babával?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 13:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapossal is elmentem.
2012. jún. 28. 13:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Én még a 2 hónaposommal is elindulnék. ;)

Először is: létezik naptej, meg kis strandkalap, és fedett babaúszógumi is. Másodszor: nem délben kell kimenni a partra, hanem délután, amikor már nem "harap" annyira a nap. Harmadszor: strandsátorban még altatni, szoptatni is lehet. Negyedszer: gondolom, van normális szállás, ahová haza lehet menni, ha már hiányzik a családnak egy kis hűvös...

Nálunk a család igazi vízimádó. A fiam babauszis, a kislányom is az lesz. A fiammal 4 hónaposan már strandoltunk, imádta, semmi hátrány, gond nem volt. Amikor éhes volt, evett, amikor álmos volt, aludt a strandsátorban. Kétesebb tisztaságú helyre, vagy hidegebb vizű strandra vittünk magunkkal babamedencét. :)

2012. jún. 28. 13:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: nem a meleg a baj, hanem az UVB-sugárzás. A meleg még jó is, mivel hidegben egy baba sem érzi jól magát a vízben. Szóval a délutáni nagy meleg (amikor már nincs erős UV) kifejezetten előny ilyen szempontból.
2012. jún. 28. 13:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Ezért is írtam,hogy nem tudram neki válaszolni,mert én/mi a meleget sem bírjuk:(
2012. jún. 28. 13:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi holnap reggel ébredés után indulunk 4 hónapos babával. Árnyékban és a házban jó lesz, délelőtt és estefelé tudunk majd "Balatonozni" és nagyot sétálni.
2012. jún. 28. 22:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Mi holnap indulunk egy 6 és fél hónapossal!:)

Nyilván nem leszünk egész nap a parton! De kb. 30 méterre van a panzió a parttól, ha megunjuk, felmegyünk!

2012. jún. 29. 05:43
 17/19 anonim válasza:
Simán:) mi már délelőtt lent voltunk a parton a gyerekekkel. Mondanám jobb idő van ott kint az árnyékban (jár a levegő), mint bent a lakásban:)
2012. jún. 29. 15:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 7 hónapos. Jövő héten megyünk 3 napra Balcsira. Már alig várom!!! :)))
2012. júl. 4. 10:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Hazajöttek!De sajnos anyuka "eszetlen" volt.Egész nap a parton voltak,azt mondja fa alatt,meg vízben vizes sapival...

Sajnos kórházban vannak,mert nem volt pisis pelus...Infúziózzák...

Ez felelőtlenség :(((

Le is szidta az orvos ,azt mondja...hogy egy ekkora gyerekkel nem megyünk 40 fokba sehova!!!

Sír is barátnőm,lelkiismeret furdalása van:(...

2012. júl. 4. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!