Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hós babának lehet adni...

7 hós babának lehet adni 100%-os cappy narancslevet?

Figyelt kérdés
Sajnos nem issza meg a vizet a teánk meg elfogyott és csak ez van itthon.Mindenképpen hígítanám neki bőven...
2012. jún. 28. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az túl savas neki,az én gyomromat is szokta néha bántani,pedig imádom!Esetleg jól felhígítva,de én őszilevet szoktam néha adni a 8 hónaposomnak,de azt is 2/1 hígítással.
2012. jún. 28. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem adhatsz neki egy picit. Lehet ezért nagyon le leszek szólva, de én egy pici cukrot raknék bele, ha nem issza csak hígítva.
2012. jún. 28. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem is nagyon savas,én nem merném,fosós anyuka vagyok :-)
2012. jún. 28. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Anyatejes?

Az én gyerekeim sem fogadták még el a vizet ennyi időse, mert nem voltak szomjasak, elég volt a tej még nekik, csak később, olyan 8-9 hónaposan szoktak rá.

2012. jún. 28. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Én azt mondom hogy higítsd, mert még nekem is nagyon sűrű.

Csinálhatsz neki bármilyen teát, semmilyen sincs otthon?

2012. jún. 28. 11:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Van itthon erdei gyümölcsös,csak az a baj hogy mire az lehűl,vagy lehűtöm.Langyosan sem issza meg...Még kb 2 korty tea van az üvegben,de sokat iszik 3X90ml csinálok neki 1nap és abból kb 20 marad meg.Már gyümit,pépet és főzelékeket,meg tápszert eszik 4 hós kora óra mert sokat bukott..Őszitől hasmenése lett...
2012. jún. 28. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Jégkocka?

Ha úgyis hígítod...

2012. jún. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!