8hónapos a babám, már csak napi 2x szopik. Ha teljesen leszokik róla 1éves kora előtt kötelező lesz tápszerezni?
Figyelt kérdés
vagy egyáltalán mit kell ilyenkor tenni?2009. júl. 8. 10:24
11/13 anonim válasza:
Remélem te is kecsketejet iszol.Meg is érdemled.De honnan tudod, hogy mit eszik a kecske? És ha egy forgalmas főúton legelészik napközben és szennyezett kaját eszik?Azért szerintem a tápszer az biztonságosabb éás teli van vitaminnal.Szerintem ez a kecsketejes dolog ez egy nagy elavult dolog.Én nem adnám a babámnak.
12/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ.Most ott tartok,hogy tegnap még szopott este,de ma reggel az istenért se tudom megszoptatni.remélem csak átmeneti
2009. júl. 9. 08:11
13/13 anonim válasza:
21:03-mas válaszoló. Lehet, hogy nem az én gondolkodásom elavult a kecsketejjel kapcsolatban nem gondolod? Ha utánnaolvastál volna akkor nem írnál ilyen hülyeségeket. De mindenki azt ad a gyerekének amit ő jónak lát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!