Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valami nagy baj lehet?

Valami nagy baj lehet?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy kb 1,5 hete nagyon összevesztünk a párommal,ez este törént és a pici fiunk elkezdett üvölteni mert megijedt tőlünk ,már a kiabálásunktól, és azóta az esti lefekvés egy kín lehet hogy ettől ???

Nagyon kétcségbe vok esve!!!

Mert eddig megettük az esti tápot és letettem alukálni az ágyába ,cumi a szájba,pelus a kezecskéjében és már aludt is!!

Most meg üvölt mint a sakál!!

El kell altatnom mellettünk és ha elaludt akkor rakom az ágyába ,de éjszakánként fel is riad!!

Lehet ettől télleg??

Segítsetek adjatok tanácsot ,mit tehetek?

Ugye nem sérült a kis lelke?

Vagy arra gondolok még hogy mivel lassan 1 éves lesz változik az alvása is !!

Ja fogzunk is de rendessen!!

üdv köszike a válaszokat előre is Niki

bocsánat 11 hósak vagyunk

2009. júl. 7. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát....akár. De ezer más oka is lehet! Persze, nem szerencsés a pici előtt apával ordibálni, de ....nem tudom:(( fektetsd le együtt a pároddal, hátha ez a közös altatás megnyugtatná, látná hogy minden okés!
2009. júl. 7. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szoktunk vitázni sőt mi eléggé temperamentumosak vagyunk eddig még nem ilyedt meg a gyerek (1 éves) de szeretjük egymást minden ok... na szerintem a foga is közre játszhat,csinálj úgy mindent mint eddig biztos vissza zökken a régi kerékvágásba. Ne okold magad, ha a fog akkor eltarthat még hetekig aztán csak abbahagyja mintha elvágták volna. Most nem jut eszembe más. Kitartás!
2009. júl. 7. 22:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat ,hát remélem nem sinyli meg az édesem ,anyukám azt mondta hogy ilyenkor még olyan sérülékeny a kis lelkük!!

Elég durván vesztünk össze !!

2009. júl. 7. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Igen, valószinű a rossz élmény lehet az oka. Legközelebb oldjátok meg csendesebben a veszekedést, mert az esti rutinba zavartatok bele, és ez egy kicsit "megzakkantotta". Nálunk kábé ilyen idősen történt, hogy rájött, a hajmosás rettenetes számára, és 2 hétig minden este üvöltve fürdött, hiába nem mostunk hajat, ki volt akadva, mutogatott a samponos flakonra, holott oda sem volt készitve. Aztán egyszer csak elmúlt, nyugodtan pancsizott, ahogy azt előtte tette. Most fizetitek a tanulópénzt a veszekedésért, és ne haragudj meg rám, de meg is érdemlitek.
2009. júl. 7. 22:55
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó!!
2009. júl. 7. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj Kedves Kérdező az off-ért, de muszáj válaszolnom a 22.55-ös válaszolónak.

Kedves 22.55-ös válaszoló! Te miért itélkezel mások fölött? Te tökéletes ember vagy? Szeretném tudni. Kicsit durva volt a válaszod, és muszáj volt reagálnom rá.

2009. júl. 8. 09:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm hogy megvédtél!!

Igen én is ki voltam akadva irtam is igen szépet csak ha leirtam volna akkor le is tiltottak volna az oldalról!!

Nem is tudom télleg hogy irhat ilyet mikor nem tudhatja mi volt!!

üdv Niki

2009. júl. 8. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!