Valami nagy baj lehet?
Az a problémám hogy kb 1,5 hete nagyon összevesztünk a párommal,ez este törént és a pici fiunk elkezdett üvölteni mert megijedt tőlünk ,már a kiabálásunktól, és azóta az esti lefekvés egy kín lehet hogy ettől ???
Nagyon kétcségbe vok esve!!!
Mert eddig megettük az esti tápot és letettem alukálni az ágyába ,cumi a szájba,pelus a kezecskéjében és már aludt is!!
Most meg üvölt mint a sakál!!
El kell altatnom mellettünk és ha elaludt akkor rakom az ágyába ,de éjszakánként fel is riad!!
Lehet ettől télleg??
Segítsetek adjatok tanácsot ,mit tehetek?
Ugye nem sérült a kis lelke?
Vagy arra gondolok még hogy mivel lassan 1 éves lesz változik az alvása is !!
Ja fogzunk is de rendessen!!
üdv köszike a válaszokat előre is Niki
bocsánat 11 hósak vagyunk
Köszönöm a gyors válaszokat ,hát remélem nem sinyli meg az édesem ,anyukám azt mondta hogy ilyenkor még olyan sérülékeny a kis lelkük!!
Elég durván vesztünk össze !!
Ne haragudj Kedves Kérdező az off-ért, de muszáj válaszolnom a 22.55-ös válaszolónak.
Kedves 22.55-ös válaszoló! Te miért itélkezel mások fölött? Te tökéletes ember vagy? Szeretném tudni. Kicsit durva volt a válaszod, és muszáj volt reagálnom rá.
Nagyon szépen köszönöm hogy megvédtél!!
Igen én is ki voltam akadva irtam is igen szépet csak ha leirtam volna akkor le is tiltottak volna az oldalról!!
Nem is tudom télleg hogy irhat ilyet mikor nem tudhatja mi volt!!
üdv Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!