Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire gumis a dm-es babylov...

Mennyire gumis a dm-es babylove pelus? Combja, dereka tépőzárja gumis?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
hátul nem, de ott meg tök magas. máshol teljesen rendben van.
2009. júl. 7. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, lehet venni ott olyan csomagot, aiben 2 db van, 69 forint. Én tegnap vettem, de a Pampers után nagyon amatőr. Nem gumis a dereka, vastag, merev szerintem. Megy a kukába.
2009. júl. 7. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
na a pamperst speciel kenterbe veri szerintem:) a huggiesnál szarabb azért, az tény. de amúgy jó pelus és olcsó
2009. júl. 7. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
22:16-os vagyok. Sokan szidják a Pamperst, nálunk ez vált be... A combgumirozásra mindig odafigyelek, ez tény, de semmi gond vele.
2009. júl. 7. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:

húúú hát nekünk abból égen földön jött a cucc. míg pöttöm volt a fiam, addig jó volt, mikor mocorgott, akkor már nem ért semmit. akkor váltottunk dmesre. jó volt, egész addig, amíg át nem ázott... kb. 1 éves korig.

azóta huggies. okés. ahogy nőnek a babák, mindig meg kell találni az éppen befutót:))

2009. júl. 7. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekünk a lábánál is folyt, mert nem volt elég rugalmas a gumi, a derekán is folyt, mert ott meg nem gumis. De nekünk a Libero is ugyanez volt, csak a Tesco lila (3-as) jön most be.
2009. júl. 7. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, mért kell fikázni a Pamperst, az oké hogy valakinek nem válik be, de nagyon sokunknak igen. Mi ezt használjuk a fiam születése óta, most nyolc hónapos és nem volt még baleset. Kaptunk ajándékba Liberót, elhasználtuk azt is, hát nem vált be, sokszor átázott. Mégsem fikázom. Nem tudom már melyik válaszoló megnyilvánulása volt a "kenterbe verés", de gondolkozzon el kicsit, lehet hogy amit ő használ az meg más számára egy halom sz.r
2009. júl. 7. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
na vegyél már vissza kicsit... leírtam a véleményemet, lejjebb ki is fejtettem, ne essél már nekem légy kedves, mert neked bejött a pelus nekem meg nem. :)))) azért ez elég komoly szinten nevetséges nem? már a pelenkákon is vitatkozni akarnak itt egyesek? ha szar napod van, akkor máson éld ki, mert én nem bántottalak!!!! jó éjt
2009. júl. 7. 22:39
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Ne veszekedjetek, mindenkinek más jön be. Mindegyik fajta jó valakinek, különben nem lenne. Nem?

2009. júl. 7. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi már csak babylove pelust használunk.

Egyáltalán nem merev, jó a nedvszívó képessége, magas a dereka, gumis a tépőzárja, nagyon jól passzol a gyerkőcömre, olcsó.

15 hós, estére 3 deci tejet iszik, 12 órát alszik, és semmi nem folyik ki a pelusból.

2009. júl. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!