Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes babámnak még mindig...

10 hetes babámnak még mindig megvan a köldökcsonkja. Volt már ilyen másnak is?

Figyelt kérdés
Védőnő, doktornő folyamatosan ellenőrzik, nincs begyulladva, nem váladékozik, alaposan tisztítjuk, ápoljuk. De valahogy mégsem akar leesni.. Volt valakinek ilyen? És utána valószínűleg kidudorodó lesz a köldöke?
2012. jún. 26. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még ilyenről, nekünk bőrköldöke volt, hosszú mint egy orrmány, Győrben szültem ott leszedték a csipeszt mielőtt hazaküldtek minket, meg is lett az eredménye begyulladt egy hónapig kellett lápiszolni. Lényeg, hogy már szép a köldöke de a bőrköldök miatt azt hittem, kidudorodó lesz de nem, bele fér az ujjam:)
2012. jún. 26. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
az a fekete koldokzsinór van még meg? vagy bor csak kifelé dudorodik? Lányomnak egy hetesen esett le a koldokcsonkja, de kifelé álló maradt a koldoke, mert koldoksérve van. Már jobb a helyzet, de még mindig nincs lyuk a koldokénél.
2012. jún. 26. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

igen, nekunk, en benaztam el.

alul nem puderoztam, igy lassan szaradt

mindig tisztitva volt, nem volt sose gyulladt, stb, csak mivel a puder nem szaritotta, lassan esett le

2012. jún. 26. 20:28
 4/5 gabszem ***** válasza:
hát sztem mutasd meg dokinak. Nekünk 2 hetes se volt mikor leesett.
2012. jún. 26. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, a fekete van még meg. Az orvos tud róla. Csak kíváncsi vagyok, hogyha végre leesik, akkor szépen fog-e gyógyulni vagy esetleg emiatt csúnya marad-e...
2012. jún. 27. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!