Miért pontozzátok- hurrogjátok le azokat a szülőket akik 9,10,11,12 hónapos korukban kezdik a biliztetés?
Én még nem pontoztam le senkit emiatt, de szerintem egy ilyen picurka még nem érett a bilizésre.
És nem is fogom még biliztetni 12 hónapos fiamat.
Eddig még nem hurrogtak le!De sokszor olvastam itt ,hogy aki előbb kezdte azt igen meg jól le is lettek pontozva!
Az én babám stabilan ül,nem erőltetem sőt ha belepisil még meg is tapsolja magát. Persze erre mi tanítottuk!
Én sem hurrogtam le emiatt még semmit,de akinek van ideje egy 10 hós alá bilit dugdosni egész nap,akkor az tegye,ha ez szórakoztatja.Azért nem kellene,mert ez fölösleges időtöltés,nem lesz hamarabb megbízhatóan szobatiszta,az biztos.Akkor szobatiszta,ha veszi a bilit,ráül,és pisil egyedül,valamint a boltba,a postára,a nagyihoz is pelus nélkül lehet elindulni,mert SZÓL,ha pisilni kell.Amíg ez akkor sikerül amikor az anyuka már fél órája ül mellette és könyvből mesél,addig csak szerencse.
Lehet lepontozni.
Van időm egész nap a gyerekemmel foglalkozni,képzeld! Erről beszélek már rögtön le vagyok szólva ,hogy biliztetem 10 hónaposan,az én környezetemben élő gyerekek már 1,5 ,2 évesen szobatiszták nem 2 nap alatt nevelem szobatisztaságra a gyereket még csak ismerkedünk. Ennyi ,köszönöm ,hogy írtatok!
Anyukák lehet kezdeni 10 hónaposan is szoktatni a babát a bilihez,nem kell foglalkozni a azzal aki leszól!
Hm... ezt, már ne is haragudj, de Te provokáltad ki...
Ne kapd fel a vizet! Ha biliztetni akarsz, akkor biliztess! Kár volt ezért kérdést kiírni...
Minden esetre sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!