Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 hós gyermekem alig eszik...

17 hós gyermekem alig eszik van más is így?

Figyelt kérdés
Ebben a melegben alig eszik valamit,van hogy délelött 10 is semmi utána egy joghurt délbe egy fél üveg kaja vagy egy kicsi amit főzök inni iszik sok gyümi levet ha nem kinálgatnám nem is lérne enni egész nap teszem hozzá zyinórba nőnek a fogai most éppen a felső,hátsó örlők,a doki aszt mondta ne aggódjak ha nem eszik akár semmit igyon az a lényeg,pedig én halálba aggódom magam hogy annyit eszik mint egy madár,amúgy jó kedélyű baba 10kg és 81 cm?Külömben sem nagy étkű de ez amit írtam így megy 1 hete

2012. jún. 26. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem vagy egyedül ezzel a problémával,ami csak a felnőtekknek az.

Kínálgasd,de ne erőltesd.Éhen ugysem hal,annyit eszik ami elég,főleg ha sok gyümilevet iszik abban meg bőven van ami kell most neki.Én ebben a melegben rááltam a levesekre.Húsleves langyosan,meggyleves,bab,borsó,végül is főzelék csak levesnek és nem melegen.Azon kívűl krémtúró,rudi,tejszelet,,mert a tejtermék is jót tesz,rántott cukkini,hússal töltött cukkini,(imádja)spagetti,ezeket mind lehet adni nekik akár langyosan,kihűlten és így összeségében még talán többet is eszik a csemetém,mint egyébként.:)85cm és 12 kg 18 hós a kisfiam.De a te babád is jó súlyban van,ne aggódj.:)Kis rafinéria.Ha meg úgysem akkor gyümilé literszám:)

2012. jún. 26. 08:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát köszi kicsit megnyugodttam hogy nem vagyok egyedül,krémtúró,joghurt,tejszelet,párizsi magába ilyenek mennek csak a főt kajával van gond a házikoszt elég gyatrán megy remélem megszereti eggyenlőre az üveges a favorit pedig próbálom mindig ,mindent kinálgatok neki csak mikor zsinórban az 5. kaja a kukában landól kicsit idegesítő :) de hát ez van el kell fogadnom hogy madárétkü lánykám van :)
2012. jún. 26. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam ugyanezt csinálja. Neki is most jön egyszerre a felső két 4-es foga. Ő sem hajlandó enni, 2 falat után elfordítja a fejét. Úgy eszik még pár falatot, ha jövet-menet adok neki. Tudom, hogy ez így nem jó, de egyszerűen másképp nem eszik. 16,5 hónapos, 9 kg és 78 cm. Szinte semmit nem hízik, egész nap jön-megy, mint a mérgezett egér, 5 percre meg nem állna. Egyébként Ő is jó kedélyű baba, nem hisztis, nincs vele semmi probléma, csak ezzel a "nem evéssel" készít ki engem is.
2012. jún. 26. 10:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Mintha én írtam volna kedves utolsó én is menet közben etetem aszt a két falatot az etetőszékben órdít,az én csajom is ilyen felhúzzák reggel ötkor és este 8 ig rohahgál nem is értem honnan van energiája :)
2012. jún. 26. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt mondják az evést nem szabad erőltetni, nekünk felnőtteknek sincs mindig ugyanolyan étvágyunk, hol kevesebbet, hol többet eszünk, főleg ebben a melegben. A lényeg hogy sok folyadékot igyon, és hidd el ha igazán éhes lesz, enni fog. Ugyanakkor a fogzás is befolyásolja. Tehát nem erőltetni, sok folyadék, folyadék
2012. júl. 1. 10:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. júl. 1. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!