Tapasztalt anyukák segítsetek?
Az én kislányom születési súlya 2020gr volt. Nekem a védőnő azt mondta, nem kell aggódni, ha kicsit később kezdi a dolgokat, ez természetes a kisebb súlyú babáknál. Ennyi idősen még mi is csak a a fejünket emeltük, mellkast csak ritkán. :) Persze azt én is megkaptam, hogy keveset van hason a kiscsaj. :O De Ő nagyon nem szerette. Ha elaludt, s hasra tettem le, tuti 1percen belül ébren volt, s kiabált. Azóta alszik hason, mióta saját maga elfordul.
Ne aggódj! Majd csinálni fog mindent, csak idő kérdése. :)))
Az én kisfiam 4,5 hónapos.SOHA nem tudtam hason tartani,mert ordított.Nálunk rengeteget bukik alapból,így én is óvatos voltam,mert nem hiányzott,hogy kijöjjön minden.Kb. 2 hete megtört a jég és hátról hasra tud fordulni.És most van az,hogy nem lehet lelőni,mert saját maga fordul és visong,kacag,mókázik miközben hason van.
Mi esténként fürcsi után,evés előtt foglalkoztunk vele (ortopédus mondta,mert gyenge volt a hátizma és nem tartotta a fejét eléggé),akkor tettük hasra,de pár perc után ordításba fulladt az egész.Viszont a háta,izmai ennyi idő alatt is erősödtek valamit.1 hónapig minden este így ment.
Szerintem ne aggódj,ő a maga kis ütemében fejlődik;de lehetne esetleg így próbálkozni.Sok kicsi sokra megy! :)Lehet pont a pici súly miatt neki több idő kell a dolgokhoz.
tokeletes a kisfiad, amikor a vedono ilyeneket mond, gondolj arra, hogy van ket fuled, az egyiken bemegy, a masikon meg ki.
az en lanyom 6.an lesz 4 hós, most kezdett el forgolódni, utal hason lenni (móka es kacagas a nap, amikor hasrafordul, utana sir, hogy hason van, visszaforditom, kovetkezo masodpercben megint hason van, es sir, mert hason van :)))
szerintem nemsoka a te fiad is elkezd majd hasra fordulni (tuti, ha mar oldalra megy neki), es akkor majd Ő megmondja mennyit akar hason lenni (és nem a védőnő).
ne parazz ilyeneken, tenyleg, hidd el, sokkal izgalmasabb a vilag hason, es erre o is rajon, nem kell eroltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!