Milyen színű babakocsit vegyek?
még nem tudjuk,hogy milyen nemű babánk lesz,de szeretnénk a babkocsit már megvenni,hogy ne egyszerre legyen sok az sötét bordó babakocsi,ami nagyon tetszene,de nem tudok dönteni,hogy kisfiúnak is megfelel-e?véleményt kérnék,valamint uniszex színeket,színvariációkat?ti milyen színű babakocsit vettetek,mikor még nem tudtátok,hogy milyen nemű lesz a babátok?itt a link a kinézett babakocsiról:
a második(bordó virágos lenne az)
nekem sem tetszik a Kunert babakocsi, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor a barnát venném meg a helyedben. Az olyan szép. Kislánynak rózsaszin takaróval, kiegészitőkkel nagyon szuper. Fiúnak pedig drappal. Nem kényes, sötét. A második nekem egyáltalán nem tetszik, szerintem egyébként az nem is bordó, hanem lila.
Nálunk a babakocsi volt az utolsó amit megvettünk. Az utolsó héten. A neten vettem, de miután megrendeltem, átutaltam a pénzt, egy napon belül itt volt. Én tudtam, hogy lányom lesz, így rózsaszín-feketét vettem.
Ha falun laktok, akkor valóban jobb a nagy kerék, pedig én aztán igazán bolygó kerék párti vagyok, de! A telkünkön ramaty utak vannak, földút, teli kátyúval, még a bergon (bolygós) is majdnem felborult ott... Szóval fazonra ilyesmi kéne neked.
Én nagyon ajánlom a használt, de minőségi babakocsit!
Az ABC DESIGN-nek is vannak ilyen nagy kerekű kocsijai.
Szia!
Nekem kisfiam van, de olyat választottunk, ami esetleg később is jó lehet, ha lány lesz a kistesó.
Mi ilyet vettünk--ZÖLD színűt, ami a képen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!