Hozzátáplálás cumisüvegből?
van aki cumisüvegből eteti a püréket?
mivel hígítjátok és ha a babának kisé szorulása van mit adtok neki?
Cumisüvegből etetni a püréket? :o))
Én kanállal etetem a püréket. :o))
Bocsi de egy kicsit viccesen hangzott.
Én kanállal etetem a kislányomat ha pürét eszik. Nem higítom semmivel,mert már egyre lédúsabbak a gyümölcsök,ha mégis kell akkor felforralt-lehűtött vízzel.
Legtöbbször 2fajtát keverek,alma-őszi,körte-őszi,banán-őszi,így elkerülhető a szorulás. Az őszi székletazító(szilva is) a többi hasfogó.
Szia!
Nekünk a hozzátáplálás nagyon nehezen ment kanállal, így fel hagytam vele egy időre és amit főztem neki pl. répa-krumpli turmixolva, de nem adtam hozzá cukrot meg ilyeneket. Szóval a natúr főzött kaját összekevertem tápszerrel és ha túl sűrű lett, akkor vízzel hígítottam és a cumigumin nagyobb lyukat csináltam, hogy át tudja szívni és minden további nélkül megette. Nem volt túl sűrű sem túl híg sem. 140ml összességű kajához kb. 3-4 mérőkanál tápszert tettem kb. 60-70ml főzelék a többi víz, de ez úgyis közben derül ki, hogy melyik az éppen jó arány. Az üveges bébikaját ugyanígy adtam neki csak abba 2-3 kanál tápszert tettem, mert némelyikben van hozzáadott cukor.
Szorulás szerencsére nem szokott lenni.
Már kanállal eszünk szerencsére. Többszöri próbálkozás után ráérzett.
7,5 hós kislány anyukája.
Szia! Hallottam hogy van aki üvegből eteti, de szerintem is jobb kanállal adni. Még ha ki is folyik meg tiszta maszat akkor is így jobb. Már csak azért is mert ismerkedik a kanállal, másrészt a fogaknak sem túl jó.
Van aki gyümilével hígítja, vagy tápszerrel.
Ha szorulásos én sárgabarack pürét és szilva pürét valamint őszibarack pürét és gyümilevet adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!