Miért adható már hónapokkal hamarabb a babáknak natúr joghurt, túró, sajt, vagy akár kefír, mint tej, vaj, tejszín, tejföl?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 11:49
1/2 anonim válasza:
Azért, mert a savanyú tejtermékekben valójában a tejcukor átalakul, így nem, vagy sokkal kevesebbet tartalmaznak ezek a tejtermékek. És a babák sokszor a tejcukorra érzékenyek.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2009. júl. 7. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!