"Apa okos, anya meg mindent tud! " - ez gúnyos? Aranyos?
Szerintem attól függ, ki milyen típus. Nyilván van/lesz olyan, aki sértőnek találja, és lesz olyan, aki aranyosnak. Szerintem maga a mondat egy gyermek szempontjából többféle módon is értelmezhető.
1.Bár apának megvan a magához való esze, de anya viseli a gatyát, ő mondja meg a tutit.
2. Apa okos, anya meg szeret okoskodni.
3. Apa elmond dolgokat, amik érdekesek, de anya az, aki nem kap ideggörcsöt az egy óra alatt hetvenhetedszer feltett "anya, ez mi? anya, miért?" kérdésektől. Ergo apa okos, mert olyan dolgokat mondd, amik érdekesek, de mivel anya van ott egész nap, tőle lehet kérdezni, mert ő mindenre tud válaszolni.
Értelmezés kérdése.
az első vagyok, azt nem írtam hogy nekem spec.semmi bajom az ilyenekkel, meg a kivennéd az elemet a gyerekből meg az eladó a kistesóm meg semmi ilyesmi vicces felirattal:)
Én bírom ezeket.
Ha valaki nem tudja felfogni viccesen akkor gúnyos sztem apára nézve..
De sztem jó poén!
Nekünk is vannak vicces feliratú body-aink..Én szeretem őket de ha másnak nem tetszik nemdobom ki a kukába:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!