Mitől olyan drága a sudocrem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 23:43
11/19 anonim válasza:
Nagy tubusos van, a gyerkőcöm 10 hónapos és még a negyede megvan. Miért drága, amikor ilyen sokáig elég?
Kérdező, te kérdezted, a többiek csak válaszoltak.
Jöhetnek a lepontozások és a kövek!
13/19 anonim válasza:
Grammra vetített árat nézve a bepanthen és a neogranormon drágább
14/19 anonim válasza:
Szerintem sem túl drága és valóban nagggyyon! sokáig elég. Meg jó is! Aki nem bírja megvenni(anyagi ok miatt),az úgyse veszi meg,nem??
15/19 anonim válasza:
De miért kerül kétszer annyiba ugyanaz a krém Mo-n, mint Angliában?
16/19 anonim válasza:
Mert itt mindent arany-árban adnak...
17/19 anonim válasza:
Én Írországban élek és itt 250g-os 5,5euró, pedig még a minimálbér is 4szer annyi mint otthon! Mi ezt használjuk nappalra éjszaka pedig Bepanthent. Nem tudom miért ilyen drága Magyarországon, de kérdezem én mi nem drága Magyar honban? A második babámat már Magyarországon fogom szülni de hiába is ilyen drága, csak ezt fogom használni nála is, mert én maximálisan meg vagyok vele elégedve és tényleg sokáig elég.
18/19 anonim válasza:
Nekünk nem jött be! Megvettem a nagyot de nagyon szárít. Nem! Nem lenne drága. De csak azért mondom ezt, mert helyette 2 havonta 6ezer ft-ért kell vennem egy kis 200ml-es tubusos Babé-t ami az egyetlen amit a lányom popsija elvisel, mert már a gyógyszertáritól is kiütést kapott. Ez az egy ami tényleg hippoallergén. Na ehhez képest NEM drága. Bár arra igen, hogy ott álljon lassan egy éve a szekrényben...
19/19 anonim válasza:
Semmi sem drága, csak nevetségesen alacsony a bérünk!! :) Ez a titok nyitja. Sudocrem nekünk nem vált be, Bepanthen sem, csakis a Neogranormon. Fürdető, testápoló, és a krém, de ez utóbbi nem mindennapi használatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!