Peg Perego Pliko P3 babakocsiról tapasztalatok, vélemények?
Az első babakocsinkkal jól befürödtünk,utálom is rendesen.Nem szeretnék még egyszer rosszul vásárolni babkocsit.Van róla tapasztalatok?Mindenképpen kicsire csukható kocsit keresek,ami kényelmes a babámnak és nekem is,könnyű,jól viselkedik terepen,könnyű irányítani és nem lötyögnek pár kanyar után az alkatrészei.
Én bedőltem a szóbeszédnek, hogy a Peg Perego hűűű, de milyen jó, legelsőre ilyet vettünk. Gyűlöltem, és így utólag, (2 gyerek és 4 babakocsi után) is azt mondom, hogy legrosszabb választásom volt. Szerintem elég kicsik a kerekei, minden fűszálban elakadtam vele. Tény, hogy könnyű, de nekünk volt hozzá Navetta mózesrész, és ha az rajta volt, akkor már képtelen voltam átérni, hogy pl. buszra feltegyem, pedig a 170 centimmel nem vagyok épp aprócska.
A gyerekem 1 évesen, télen beöltözve már alig fért el a kocsiban, folyton csúszott ki belőle.
Ha körülnézel, sokkal jobbakat is találhatsz!!!
Nekünk a második gyerkőcnél pl. egy travel systemes Chipolino kocsink volt, imádtam! Nézd meg a márkát, mert nagyon jópofa és praktikus kocsijaik vannak, és minőségileg is teljesen okésok, töredék árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!