Nálatok most hány fok van a baba szobájában vagy ahol alszik?
Figyelt kérdés
Az én kicsim 30 fokban alszik, és nem tudom éjszaka sem lehúteni ablaknyitással a szobáját. Szerintetek tudnak jól aludni ilyen melegben?2012. jún. 21. 16:28
11/16 anonim válasza:
nekünk nagyon jó a szigetelés, de így is 26 foknál nincs lejjebb a mutató
12/16 anonim válasza:
Most 32fok van,de már hűlt egy kicsit a levegő :)
Panel,1.emelet.
A szobájába már a kelő nap besüt,egészen 12óráig idetűz.
13/16 anonim válasza:
26 fok,családi ház,rosszul tűri,nyűgösen alszik,pedig amúgy nagyon jó alvó.1 éves.
14/16 anonim válasza:
Családi ház. Egyik gyereknél 28 fok, a másiknál 27. Alig van rajtuk valami ruha, így jól alszanak.
15/16 anonim válasza:
28 fok, tégla+vályog. Én azt hittem, a vályog ilyen szempontból előnyös, de ugyanúgy felmelegszik hamar. A 17 hónapos csupa izzadt egész nap, a nagylányom viszont élvezi, ő imádja a meleget, nem zavarja egyáltalán.
16/16 anonim válasza:
Úgy lehet a legjobban hűteni, ha az ablakokra (amikor mar nincs olyan meleg) vizes ruhát tesztek, amit ha átfúj a szél, akkor hűti a levegőt. A légkondi is kb ezen az elven működik. Akinek van ventillátora, azt nagyon meg tudja dobni. Sivatagban így hűtik a házakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!