Vannak még rajtunk kívül, akik nem tudják megadni a nyaralás élményét babájuknak/gyermeküknek?
Köszönöm a biztató válaszokat!!! Kedves mindenkitől :))
Autónk nincsen, a buszt nem igazán bírja, fél rajta. A vonatot még nem próbáltuk. 1-1 napra remélem el tudunk menni valahova.
Fürdővárosban élünk, ahol sok a turista. Sokan vágynak ide, szeretnének itt nyaralni :)) Így azt szoktam mondani, hogy mi egész nyáron nyaralunk. Szóval lesz fürdőzés is.
Mi minden nyáron voltunk nyralni, mégsem voltam boldog, mert a szüleim végig veszekedték az egészet. Apám alkoholista volt, aki a nyaralásokon sem bírt magával... Talán tényleg jobb egy boldog családban 1 napot kirándulni, mint 2 hétig veszekedve nyaralni a Balcsin.
5. vagyok.
A szüleim nálunk is külön fejezet.
Ők pl. kitalálták nekünk a tutit, tudni vélik, mi a megoldás. Szerintük egyértelmű, hogy a férjemnek ki kell menni külföldre dolgozni, és akkor már mindjárt fogunk tudni nyaralni, meg minden.
Ők egyszerűen nem értik meg, hogy nem akarjuk havonta pár napot találkozni, minden nap szeretünk együtt lenni, este együtt lefeküdni és hétvégente együtt programokat tervezgetni.
Így is meg van/lesz mindenünk, ami kell, csak kicsit lasabban. Inkább lassacskán, de minden nap lássuk egymást. Nekünk ez fontosabb mindenféle luxusnál.
Ezt sajnos nem mindenki gondolja így.
Státusszimbólum lettek az anyagi javak, a valódi értékek pedig háttérben:(:(:(
:):)
Azért örülök neki, hogy nem vagyunk ezzel egyedül.
Remélem még sokan vagyunk ilyenek, hogy nem mindenáron kell a luxus.
Semmilyen luxusért nem adnám a boldog hétköznapjainkat:)
Gyönyörű helyen éltek!!
Én szivesen mennék arrafelé nyaralni. Te mindig nyaralsz:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!