Mi lehet az oka, hogy így alszik/eszik a babám?
Figyelt kérdés
3 hós a fiam.Eddig este 9-kor letettem aludni,és legközelebb hajnalban 3-4 körül ébredt fel először enni,aztán egyből visszaaludt,és 3 óra múlva újra ettünk.Most kb 2 hete 9-kor leteszem,és 3 óránként felébred és eszik,utána egyből visszaalszik.Nem tudom mi változott meg,hogy nem hagy ki 1 etetést se?Próbáltam többet adni este vagy éjjel csak teát adtam,de semmi nem jött be.Tapasztalatok?2009. júl. 6. 15:20
1/5 anonim válasza:
Szia! Ez nagyon érdekes! Pontosan így vagyunk mi is. 21-től 4-ig aludt a majdnem 3 hós kisfiam, most meg újból 3 óránként ébred 2 hete! El nem tudom képzelni mi lehet az oka.. mi többször észre vettük, hogy igazából nem is éhes éjfélkor, amikor felébred, megitatjuk egy kis teával és vissza alszik. Lehet, hogy jobban megszomjaznak ebben a melegben.
2/5 anonim válasza:
szerintem is szomjas.miért baj ha 3 oránként szopizik?
3/5 anonim válasza:
Lehet szomjas is, de 3 hósan van az első fejlődési ugrás is. 6 hósan lesz a kövi :)
4/5 A kérdező kommentje:
Azért nem gondolom,hogy szomjas,mert eszik rendesen a teát meg kiköpi.Nem baj,hogy 3 óránként eszik,csak az a fura,hogy eddig nem így csinálta.Olvasgattam én is,hogy 3 hó után változhatnak a szokásaik...talán ez van nálluk is.Azért remélem nem áll át teljesen erre az új módira.:-)
2009. júl. 6. 16:22
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. júl. 6. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!