2hónapos babát befújnátok bekennétek szúnyog elleni szerrel?
Figyelt kérdés
Balára mennénk nyaralni félek a szúnyogoktól az új szúnyóg faj jelent a lepkeszúnyog ami veszelyes 6év alatti gyerekekre ti mit tudtok erről2012. jún. 20. 21:37
1/5 anonim válasza:
Én még magamra sem kenném! Méreg az egész. Nem hinném, hogy csípni fogják a szúnyogok, ha sötétedés körül mentek ki, akkor esetleg adj rá hosszú ruhát, könnyű pamutvászont vagy lent, vagy kend be sós vízzel a szabad részeket. A kiságyára, babakocsijára meg lehet venni szúnyoghálót.
Egyébként én is benedvesített sóval szoktam védekezni ellenük. Ha rajzás van, az ellen meg semmi nem segít, csak a zárt védett helyiség.
2/5 anonim válasza:
A Chicconak létezik rovarriasztója direkt babák számára, ami már 0 hónapos kortól használható . Mi is azt használtuk tavaly (Tescoban vettük). Felnőtteknek való riasztót semmiképp nem szabad rájuk kenni.
3/5 anonim válasza:
Pont ma vettem a patikában Chicco Zanza golyós szúnyogriasztót, ami jó kullancsokra is. 0 hónapos kórtól használható.
4/5 anonim válasza:
A Galaktiv Bio szúnyogriasztó spray is jó. Terhes nőknek és újszülötteknek is ajánlott. Én ezt használom.
5/5 anonim válasza:
Sötétedéskor egy 2 hónapos babának már rég aludni kéne, nem kint korzózni. Én is keresnék valami jó szúnyogriasztót (pl. amit említettek fentebb), ha hasonló helyzetben lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!