Az Avonnak van 40-es faktorszámú napteje, ezt
használhatom a pár hónapos kisfiamon?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy 50-es, de magas faktorszámú. 2000.-Ft sincs, olcsóbb, mint egy Nívea, valószínűleg nem olyan jó minőségű, de azért gondolom, az UV sugárzástól megvéd. Ha csecsemőmél nem is, de 2.5 éves lányomnál használhatom?Vegyem, vagy ne vegyem?
2008. ápr. 29. 08:20
1/5 anonim válasza:
én Avont nem adnék a gyerekeimnek, kisbabának pláne nem, de ez a személyes véleményem. én még kutatom a legmegfelelőbbet, bio-t szeretnék nyárra beszerezni. addig is mig nem találjuk meg a legjobbat, a vichy 50-es faktorosát használjuk majd. az nagyon jó amúgy, ajánlani tudom. a nivea tele vn (mint az avon is) rengeteg olyan anyaggal, ami cseppt sem hiányzik a babák bőrének.
2008. ápr. 29. 12:40
2/5 anonim válasza:
Szia! A mi doktornénik azt mondta, hogy eszünkbe ne jusson 20-as fényvédőfaktornál erősebbet venni, mert legyen az bármilyen márkájú, többet árt, mint használ!!!
A legjobbakat!
2008. ápr. 29. 12:54
3/5 anonim válasza:
Szerintem is elég a picinek is a 20-30 SPF, mert gondolom úgysem akarod órákig a tűző napon aszalni. Szerintem azt figyeld a márkák között, hogy melyik van nagyon érzékeny bőrre, mert ez valószínűleg a baba bőrének sem árt és a nagylánynak sem.Jó a Vichy, de nem olcsó, szintén jó az Eucerin is- van ebből is kifejezetten gyerekeknek való és olcsóbb, szerintem egy Avon sem engedheti meg magának, hogy nagyon gagyit gyártson, de én is csak nagyobb gyerekekre kenném. Bármelyik mellett döntesz, próbáld ki egy kis felületen otthon a babán, nehogy allergiás legyen rá.Jó napozást!
egy gyógyszerész kismama
2008. ápr. 29. 14:26
4/5 anonim válasza:
Én mondjuk saját magamon próbáltam tavaly a 40est vízitúra közben és nem,hogy leégni nem égtem le még színem sem lett.A többiek olyanok voltak mint a homár,a férjem is napszúrást kapott-ő elutasít minden kencét.Megbánta utánna...De picibabának én sem biztos,hogy adnám,mert ki tudja milyen adalék van benne.Inkább félni mint megijjedni.A nagyobbnak már sztem használhatod-elvileg gyerekeknek van kifejlesztve.Sztem attól,hogy dráfgább valami lsd vichy nem biztos,hogy jobb.A bio cuccokban is csak bízni lehet,hogy tényleg biok.Úgyhogy a dokid vvéleményét kérd mindenképpen sztem.az a legbiztosabb,bár tény ő is csak ember.Az én háziorvosom egy tündér,bár sztem már túlon túl elővigyázatos sokszor.
2008. ápr. 29. 21:37
5/5 anonim válasza:
Én nem használnám ygermekemre az Avonos naptejet, mivel engem kiver. Amikor a bőrgyógyászom rájött h az avonos naptej ver ki, megvizsgalta és azt mondta, h ami a hátuljára van írja h ilyen olyan anyagok ( E vitamin stb) vannak benne az mind hülyeség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!