Meg szeretném venni ezt az Adamo hintát de állványt nem lehet hozzá kapni. Van ötletetek honnan szerezhető be állvány? (A nagy belmagasság miatt nem oldható meg hogy felfúrjuk vhova)
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 13:34
1/4 anonim válasza:
Nekem épp ma jött meg a hinta. Állványról érdeklődtem, mert gondoltuk, hogy veszünk, de végülis nem rendeltünk. Azt mondták, hogy az állvány továbbfejlesztés alatt volt, jelenleg tesztelik, kb. két hét - egy hónap múlva kezdik a gyártását. Úgyhogy lesz és lehet majd rendelni a gyártótól ugyanúgy, mint a hintát. Szia!
2/4 A kérdező kommentje:
Megírnád majd hogy tetszett babódnak? Az enyém imád hintázni ezért is gondoltam hogy megveszem neki.
2009. júl. 6. 13:40
3/4 anonim válasza:
Én is csak remélem, hogy szeretni fogja. Mi az apjávaé egyből beleszerettünk , ahogy megnéztük a honlapján a videókat, képeket. Itt, ezen az oldalon is csak jókat írtak az anyukák róla. Igérem, pár napon belül jelentkezem, hogy mi újság. Ha írsz privit, akkor arra válaszolok, úgy látom, neked nem tudok privit írni. szia!
4/4 anonim válasza:
Szia!
A hinta tényleg nagyon jó, a kisfiam imádja. Minden babának csak ajánlani tudom, és nem szeretnék okoskodni, csak nem tudom, láttad-e az állványát valahol "élőben" is. Azért kérdem, mert hatalmas, a szoba jó részét elfoglalja. Azt írtátok, hogy valami új fejlesztés lesz, lehet, azt kisebbre tudják alakítani, akkor természetesen nem áll, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!