AngelCare AC420 babaőrről vélemények?
Figyelt kérdés
A fenti babaőrt szeretném megvásárolni,de előtte érdekelne másnak a véleménye.Mik a tapasztalatok,mennyire tiszta a vétel,van-e valami probléma vele?Sok rosszat hallani a babaőrökről.Én nem légzésfigyelőt,csak babaőrt szeretnék.A válaszokat előre is köszönöm!2012. jún. 20. 10:40
1/1 anonim válasza:
Nekünk ennek a "kistesója" az AC 301-est volt. (illetve van, de eladó) Úgy alakult, hogy a kisfiam nem volt hajlandó a kiságyban aludni, így kb 1 hónapot használtuk a légzésfigyelő részét, a bébiőrt kicsit tovább. Maximálisan meg voltam vele elégedve. Téves riasztás nem volt, jó volt hallani, a mocorgását, szuszogását. A bébiőr része pedig maga volt a tökéletesség, ha vendégek voltak, vagy zörögtem hangosabban, csak rácsuktam az ajtót a picire de tudtam mikor mit csinál, hallottam, ha felébredt. Tehát én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!