Hallottatok olyanról, hogy megfulladt volna egy baba a borostyánlánctól?
Csak mert olvastam valamelyik kérdésnél válaszként,hogy van ilyen.Csak azt nem értem,hogy hogyan lehetséges? Én sem fulladok meg a láncomtól! A babalánc meg nem hosszú.
Vélemények? Történetek?
az én fiamon 7 hós koráig rajta volt a borostyánlánc éjjel nappal. hozzá sem nyúlt egészen addig. aztán ahogy egyre jobban játszott, önállóbb lett, és felfedezte kezét lábát, hasát, mindenét, egyszercsak egyre gyakrabban nyúlt a lánchoz. húzkodta, azt hiszem meg akarta nézni mi az, és azért próbálta nyújtogatni a nyakában. én ekkor vettem le róla, nehogy baj legyen. amúgy nem vettem észre semmi változást a fogzásában, semmivel nem szenved többet velük, mint előtte.
kérdésedre válaszolva, még nem hallottam ilyet senkitől, hogy megfulladt volna tőle, de sajnos elképzelhetőnek tartom, mert néha én is látom hogy milyen elképesztő dolgokat tudnak művelni a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!