Akinek kb 2 év különbség van a babák között, hogy fürdetett a kisebb születése után, ha nincs segítsége?
Pont két év van a két nagyobbom között. Én úgy csináltam, hogy a nagyobb fürdött a nagy kádban, közben a picit megfürdettem a kis kádban, addig a nagy kijátszhatta magát, meg ugye szem előtt is volt. A mosógép tetejére tettünk egy pelenkázót, azon megtöröltem, felöltöztettem a kicsit, majd beraktam az előre odakészített pihenőszékbe, akkor jöhetett a nagy, őt is megfürdettem, felöltöztettem. Aztán a nagyobbnak bekapcsoltam a mesét és a tv előtt vacsorázott, amíg a kicsit megszopiztattam és leraktam - szerencsére ez nem volt több mint max. 10 perc, gyorsan elaludt a kicsi, mehettem a nagyobbhoz, evés és mese után ő is cicizett és azon aludt el, lerakhattam őt is.
Most van ugyanez alakulóban hárommal. :-))
Azon gondolkozom, hogyan lehetne egyszerre megfürdetni majd őket, igazából ezzel a legnagyobb gondom a helyhiány, kicsi a fürdőnk. Pedig ez lenne a legegyszerűbb.
Viszont ahogy gondolkozok, egyre több minden eszembe jut, hogy majd akkor fog kiderülni, mi hogy fog működni, hiába tervezem meg előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!