Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem bírja tovább alvás...

Miért nem bírja tovább alvás nélkül?

Figyelt kérdés

11 hónapos a lányom. 1-2 alkalommal volt olyan, hogy délelőtt nem tudtam letenni aludni és simán bírta, csak 1szer aludt napközben. Úgy gondoltam, hogy akkor próbáljuk meg azt, hogy átállunk az 1 alvásra. 2 napig ment, de tegnap is meg ma is nagyon álmos volt és elaludt délelőtt.

8kor szokott kelni, 10-fél 11körül alszik 1 órát majd a következő alvás fél 3 környékén van, szintén egy óra. Este 9kor fektetem le.

Miért van az, hogy délelőtt 3 meg délután is 3 óra ébrenlét után már álmos, viszont késő délután meg kibír 6 órát is?

2012. jún. 19. 10:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a szituban vagyok 10,5 hónapos kisfiammal...Egyik nap 2x alszik 1-1,5 órát, de van hogy kimarad a délelőtti, akkor viszont ebéd után egyből beájul és alszik 2,5-3 órát.
2012. jún. 21. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!