Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cipőt adtok a kisbabátok...

Cipőt adtok a kisbabátok lábára vagy mezítláb tanul járni (a lakásban)?

Figyelt kérdés

1 éves múlt a kisláynom és ügyesen lépeget, de még nem egyedül. Kérdésem az lenne, hogy szükséges-e cpőcskét adni rá, vagy mezítláb gyakoroljunk?

köszi a válaszokat

2012. jún. 18. 22:17
 1/5 klopusz ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem lakáson belül inkább mezitláb illetve zokniban. Szüksége van rá.

2012. jún. 18. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én hagytam hogy a lakásban mezítláb gyakoroljon,kint a füvön zokniba.most már a parkban cipőben.13hónapos,1 hónapja jár.
2012. jún. 18. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:

nálunk sok járólapos és parkettás felület van, ami sima zokniban elég csúszós volt, úgyhogy amikor járni tanulgattak az enyémek én hagytam őket mezítlábazni, hogy tudjon kapaszkodni a kis lábujjaival. amikor hűvösebbre fordult az idő ,akkor meg puha bőrtalpú liliputi tutyit adtam rájuk.

De szerencsére az enyémeknek nem volt lábtartási problémájuk és nem volt indokolt a bokafogós, kemény sarkokkérgű lábbeli, az ortopédus javasolta, hogy nyugodtan lehetnek mezítláb, lehetőleg minél változatosabb talajtípusokon, amit igyekeztem is lehetővé tenni.

(a későbbiekben is minél hajlékonyabb talpú lábbeliket javasolt nekik amúgy)

De pl mindkét keresztfiamnak már az első lépéspróbákhoz is kellett megfelelő lábravaló -szintén ortopédus szakvéleménye alapján- az egyikük pavlowsky-t hord azóta is és a másikuk is supináltat.

2012. jún. 18. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Otthon csak és kizárólag mezitláb.
2012. jún. 18. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
MEzítláb, pláne ilyen melegben még attól se kell félni, hogy megfázik...
2012. jún. 19. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!