Volt hogy babád nem evett meg valamit és később megszerette? Mikor próbáltad újra adni neki?
A banantol szorulasa volt a kisfiamnak, es azt el is hagytuk, aztan amikor kesobb megkinaltam nem szerette.
De most, mar nagyobbacska es szereti a banant. Nem imadja, csak szereti.
Szia !
Nálunk a spenóttal volt így a kislányom , nem ette kiköpte mikor kináltam neki majd 1 hónap múlva ismét megkináltam és azóta szívesen megeszi. Szerintem ahogy mi is vagyunk úgy ételekkel ők is lesznek bizonyos ízek amit nem annyira kedvelnek vagy meg sem eszik, nálunk most ez van a paradicsomos krumpli hallal verzióval. De nem erőltettek semmit ha nem kell eszünk mást de mondjuk hála az égnek nem egy válogatós a babácskám!
üdv. 13 hós baba anyukája
az elso evben csak az almaval volt gond, hetente vissza-visszatertunk hozza, mindig mas fajtat kostoltunk, aztan bejott;)
Most mar enne a kicsi a mi kajankat, na most vagyok gondban, mert a nagy kinalatban egyre valogatosabb lett. Hagyok neki idot, kostolgatunk ujra meg ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!