Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen sorrendben váltottátok...

Milyen sorrendben váltottátok ki a tejet/tápszert, szilárd ételre?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én az ebéddel kezdtem, majd az uszi jött, utána a 10 órai, és végül a vacsi. Most már reggelit is eszik, de szopik még többször egy nap, bár már inkább megnyugtatásból csak...
2009. júl. 5. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
babátol függ figyelttem az igényét, mindig többet kívánt és nekem inkább délután ette jobban a föziket.
2009. júl. 5. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
amikor napközben a legtöbbet eszik, akkor adj a s szopi előtt valami mást, ha már négy-öt nap evett egy-két falatot még egy étkezést beiktathatsz, úgy hogy délelőtt és délután is egyen. a fiam másfél és pont ma mondtam a férjemnek, hogy milyen furcs is volt az elején etetni, ma meg mindenevő, jó étágyú gyerek, de az első eg-két hónapban úgy kellett megerőszakolni, hogy egyen, mert semmit nem akart a cicin kívül!
2009. júl. 5. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az ebéddel kezdtem, majd az uzsonna, a vacsora és a reggeli.
2009. júl. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!