Hogy adtok tojássárgáját 9 hónapos babának?
Figyelt kérdés
Én belereszelem a főzelékbe egyszer egy héten, de az nem kevés? Máshogy nem lehetne adni a tojást?2012. jún. 18. 12:22
1/4 anonim válasza:
babapiskóta, pogácsa, sós sütik, házi piskóták.
És amit írtál, a legegyszerűbb mondja: főzelékbe.
Bevezetésnek a heti 1-2× bőven jó. Később emelheted, de gyerekfüggő, hogy mennyire szeretik a tojást.
A lányom imádja, a fiam még a boltban is elkerüli.
2/4 anonim válasza:
Amikor tükörtojást ettem a sárgáját megkapta,vagy híg tojást főztem,a sárgáját a "művésznő" ette én meg a maradékot.Vagy még spenót főzelékbe beletettem nyersen a sárgáját és még egy picit főztem.
3/4 anonim válasza:
A keményre főzött tojás sárgáját összetörtem és vajas kenyérre tettem. Kisfiam imádta. Lehet úgy is, hogy összekevered a vajjal, mint egy tojáskrémet.
4/4 anonim válasza:
lányomnak 8hónaposan raktam a spenótba,sóskába főtt tojás sárgát!11hónaposan már egész tojást kapott a főzelékbe!szerencsére szereti is+nm is lett baja tőle!heti1x2 eszi!kenyérre még nem próbáltuk,de tetszik a vajas-sárgás krém!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!