Mennyi tápszert adjak neki?
De rajta kell, hogy legyen egy táblázat...vagy egy magyarázat, igaz ez megközelítő adag.
Én azt tudom neked mondani, hogy az én 1 éves kisfiam reggel este 180-180 gr tápszert iszik. A helyedben felhívnám a védőnőt, vagy a gyerekdokit.
Tényleg nincs rajta, még németül sem. Hippről van szó. Csak a 30 ml/kanál. Megkérdeztem közben a védőnőt, és azt mondja, amit itt valamelyikőtök, hogy reggel-este összesen fél liter. Amúgy biztos azért nem írják rá, mert valóban minden gyerek másképp működik, de irányt azért mutathattak volna...
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!
Valóban másképp működik, de ezt nem a tápszerpor adagolásával, hanem a kész tápszer mennyiség változtatásával kell variálni.
Pl. az én kislányom reggel este iszik 210 ml tápszert. 210ml vízhez 7 adagolókanál kell. De akkor is 7 kanál kell hozzá, ha pl. csak 150ml tápszert eszik meg. A többit elrakom, v kiöntöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!