11/16 anonim válasza:
9-es gratulálok, sok egészséget :) van egy Szabó Attila ismerősöm :D
Amúgy nekem néha tetszik, néha nem. De az Attilák általában erős, határozott személyiségek.
12/16 anonim válasza:
Apukám és a testvérem is Attila. Tetszik!
13/16 anonim válasza:
Nagyon tetszik! Régi, szép név, erőt, méltóságot sugároz. Azért is tetszik, mert nem tartozik a manapság nagyon divatos tömegnevek közé.
14/16 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, szívesen adnám is, ha kisfiam születne!
15/16 anonim válasza:
Engem Attilának hivnak és nagyon szeretem ezt a nevet! :) Jól döntöttek a szüleim. :)
16/16 anonim válasza:
köszönöm 11-es Apuka választotta a nevet azt mondta hogy magyar gyereknek magyar neve legyen férfias név és határozottságot sugal az is a csöpség jó alvó ( éjszaka) és jó evő (óránként eszik) baba hál isten jól fejlődik! A zoltán nevet pedig az apja után kapta! Ő a 2. gyerekünk az 1. kislány 6 éves és Szabó Luca Andreának hívják :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!