Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen az étvágya a babátoknak...

Milyen az étvágya a babátoknak ebben a melegben?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:

4 hós, szopizik, de most annyira nyűgös, nem hajlandó még csak be sem kapni a cicit, most teával tele itta magát, 140 milit egy húzásra, s el is aludt.

Annyira sajnálom, nagyon izzad, melege van.

2009. júl. 5. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:

nagyon rossz és még a foga is most bújik, örülök ha fele annyit megeszik, mint amennyit szokott,

borzalmas mikor nem akarnak enni, a te babád sem eszik rendesen?

2009. júl. 5. 14:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Az enyém 14 hós, és katasztrófa ahogy eszik. Teljesen kiborít, egy-két kanál után kilöki a kezemből az ételt. Szerintem a foga is jön. Gyümölcsön kívül szinte semmit nem eszik!
2009. júl. 5. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom 9 hónapos, épp, hogy csak eszik valamennyit, nagyon nagyon melege van :( Még amit nagyon szeret abból sem eszik valami sokat, hát sajna ez van, nekem se nagyon van étvágyam ebbe a melegbe :(

2009. júl. 5. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Az enyém is 14 hónapos. Egész nap a cicit kéri. Próbálom már leszoktatni, úgyhogy inkább cumisüveg ásványvizet adok neki. Na, abból megiszik napi 2-3 cumisüveggel. Az evés katasztrófa. Nálunk is csak a gyümölcs. Ma még csak banánt meg barackot volt hajlandó enni. De elvan, úgy látszik, most ez az igénye. Szerintem ne idegeskedj rajta, majd eszik, ha éhes lesz.
2009. júl. 5. 15:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok!
2009. júl. 5. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:

1 éves lányom olyan mint én, nagy melegben is kitűnően tudunk enni:-)

Nálunk nincs gond.

2009. júl. 5. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Az enyém 5 hónapos, anyatejes. Az időjárás nem szokta befolyásolni az étvágyát, mindig szinte ugyanannyit eszik. Viszont nem tudom rávenni, hogy igyon vizet is :-(
2009. júl. 5. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!