Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket nem idegesít, hogy...

Titeket nem idegesít, hogy manapság 6 hónapos korig kizárólag anyatejet szokás adni?

Figyelt kérdés
Miért kell addig várni az almával/gyümikkel? Szerintem egy kis plusz vitamin egyáltalán nem árt. Én 3,5 hós kora óta adok a babámnak almát!
2012. jún. 17. 08:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Egyáltalán nem idegesít, sőt, be fogom tartani. A mi családunk tele van ételallergiással (enyhébb esetben laktózra, de van tejfehérjére, gluténre stb.), és nem kívánom ezt a gyerekemnek. Semmi nem múlik azon a pár hét türelmen. Kapaszkodj meg, én 1 éves voltam, mikor elfogadtam az anyatejen kívül mást is! Mindent kiköptem, amit hozzátáplálás címen megpróbáltak a számba tenni. És egyáltalán nem voltam kicsi, a testem nem érzékelte a "kajamegvonást" (az anyatej is étel...), egy évesen 100 centi voltam és 12 kiló.
2012. jún. 17. 12:23
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem idegesít. Mindenki úgy neveli/eteti a babáját ahogy neki tetszik.
2012. jún. 17. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:
43%
Idegesíteni nem idegesít,de én személy szerint nem tartom jó dolognak.3-4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást,mert így láttam jónak,már 13 hónapos a lányom,nem bántam meg,nagyon jó evő,mindent meg eszik,nem válogatós,és semmire sem allergiás,soha nem volt pocakfájós,sem nem volt gond az emésztésével.
2012. jún. 17. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!