Barátnöm cukrot rak a kislánya cumijára hogy cumizzon nem árt azzal a 3 hónapos babának?
Nem is árt,de nem is használ,főleg a fogainak árt vele.
Nagyanyáink idejében ez megszokott volt,még egy gyerek sem lett cukorbeteg. Sőt,ha megvonják a cukrot a kisgyerektől,akkor lesz cukorbeteg. A szervezete akkor nem termel elég inzulint. Igaz,nem 3 hónaposan kell neki cukrot kapni,legfeljebb a teában.
Szerintem árt, mert a tejfogai ha elkezdenek nőni, romlani fognak. S a baba meg követelni fogja a cukros cumit, mert rászoktatták.
Anyám is ezt csinálta, meg is lett az eredménye.
Hosszú távon árt vele...
Én is cukros cumit kaptam, mikor nem volt elég, akkor tömény szörpbe dugták és úgy cukorba... fekete fogaim lettek!!!! Felnőttem és ott tartok, hogy a protézisen gondolkozom, mert már koronát sem érdemes ráhúzni a fogaimra, mert alatta tönkre megy és lassan minden fogam kihullik... :(((
Szóval ha a barátnőd nem akarja, hogy a gyerekének huszonpárévesen protkóért kelljen sorba állnia, akkor fejezze be és inkább nyugtassa meg ő a babát, ne a cumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!