Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes kisfiamnak pár napja...

2 hetes kisfiamnak pár napja vérezget a köldöke. Mondtam a védőnőnek, azt mondta ne aggódjak, előfordul. Mit lehet ezzel csinálni?

Figyelt kérdés
Nagyon aggaszt a dolog,mert a kisebbik gyerkőcömnél nem volt ilyen probléma.Szerintem ez nem normális.Mit tegyek?
2008. ápr. 28. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is így voltam ezzel, a lányomnál aki most 4 hetes. 2-3 hetes kora között vérezgetett egy pár napig majd leesett. Szerintem se aggódj, már csak egy pár nap van hátra amig leesik.

Sok boldogságot!

2008. ápr. 28. 12:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia.Nekünk már 1 hete lassan hogy leesett a köldökcsonk.A helye vérezget.
2008. ápr. 28. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a gyerekorvos azt mondta, hogy egy fülpiszkálóra tegyünk ezüst-nitrát oldatot (3%-os) és a köldökcsonk helyén ahol vérezget ecseteljük meg, de ne nagyon. Állitólag ez segít elállítani a vérzést mert összehúzza vérereket.
2008. ápr. 28. 16:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Nektek is ez volt??Neked mondtak vmit hogy mitől lehet??
2008. ápr. 28. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem most 9napos a kislányom, leesett a köldökcsonk már és neki is vérezget. Szépen gyógyul igaz, de ma éjszaka is vérezgetett. Én nem aggódom, minden pelenkázáskor fertőtlenítem az alkohollal, szépen tisztítgatom. Hintőport már nem használok.
2008. ápr. 29. 07:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is minden pelenkázáskor alkohollal megtisztogatom, de hintőport is szoktam még rá tenni,a védőnő azt mondta hogy kell rá! Akkor ne tegyek?
2008. ápr. 29. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!