10 hónapos babák anyukái. Nálatok is katasztrófa a pelenkázás? Vagy csak nálunk egyre szörnyűbb a helyzet?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 16:19
11/13 anonim válasza:
Hát nálunk is van birkózás de szerintem valahol ez is a nevelés része , hogy nincs rá hagyva ,hanem ezt ki kell bírni. Nem fáj :) Ha már ezt sem tudjátok akarjátok megoldani mi lesz később, akarnok? Amúgy nem értem miért egyszerűbb egy bugyi pelenka , a nyűgösebb része ugyan úgy megvan, a sima pelenkát egy mozdulat ráhajtani akkor is ha szalad...ha már semmi esetre sem akarjuk korlátozni... "miért is kellene"
12/13 anonim válasza:
Férjem véletlenül UP&GO pelust hozott, mindig németből hozza a pelusokat és nem nézte meg, csak fogta a 4-es méretet. Először "megijedtem" tőle, hogy ezt milyen nehéz lesz ráadni, mert az én kislányom 1éves, de tűri a pelusozást, pedig aztán olyan sajtkukac, hogy szó szerint 1 percig nem marad el sehol, még a játékaival sem. De a pelusozásban mindig szigorú voltam, olyankor nincs összevissza tekergés. Kopp-kopp jól is működik nálunk. Szóval lehet, hogy nálatok tényleg működne, mert ugye állva kell ráhúzni. Csak nekem először a krémezés ment nehezebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!