Rossmannos Babydream termékeket használ valaki? Milyeneket? Hogy tetszik? Hol tudom megnézni a neten ezeket a termékeket?
Épp most voltam kiakadva a reklámújságon, mert a Rossmann saját pelusa magasan drágább, mint a legdrágább pelus, amit eddig láttam.
Nézd meg a darabárakat!
Lehet, hogy nagyon jó, de ennyi pénzt nem dobok ki a pelusos kukába...
A fiamnak Babydream tápszert szoktam venni és néha tejpépet is. Ezek jók és elég olcsók is.
Pelusból DM-es Babylove-ot használunk, a Babydream drágább, ezért nem próbáltuk.
Pelust használunk, nagyon szeretem. Általában ezt használjuk, nincs "balesetünk" soha. Bár most Tesco színesből vásároltam be, mert péntektől 2082 Ft.
Tejpépet is vettem már, szereti a lányom (kekszest).
Tápszert most vettem, még nem bontottam ki, kíváncsi leszek, hogy mit "szól" hozzá.
Popsitörlőt is használtunk, az is jó. Bár szívesebben veszem a Johnson's extra protection-t (rózsaszín-zöld), leginkább az illata, nedvessége, téphetősége miatt.
Úgy gondolom, hogy jók a Babydream termékek (amit eddig próbáltunk, de főleg a pelus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!