Mekkoraként lehet már nyugodtan kivinni a kicsit télen egy sétára?
Tudom most még nyár van/jön.
A tél első felére várjuk a babánk születését. Azt tudom, hogy ha kimegyünk, akkor rétegesen kell felöltöztetni (hozzám képest + 1 réteg). Azt viszont nem tudom, hogy a nagy hideg miatt mekkora az amikor már nyugodtan ki lehet vinni egy kisebb sétára, hisz a levegőzés kell még az ilyen piciknek is.
A lányom február végén született, 28-án mentünk haza, március 3-án kivittem a teraszra, meg onnantól minden nap. Fokozatosan egyre több időre, március 15-én már több, mint másfél órát sétáltunk. (Mondjuk akkor kimondottan enyhe idő volt már.)
Nekem a doki is és a védőnő is azt mondta, menjünk, nem kell félteni a gyereket a levegőtől.
December elsején született kislányom, 10.én már sétáltam vele kinn 10 percet a védőnő/dokinő javaslatára.
Hozzá tartozik, hogy elég enyhe idő volt, napos,és 5-10 fok körül volt a napi hőmérséklet.
Nekem azt mondták, hogy -5 fok alatt már ne vigyem ki, így is tettünk, illetve a nagy orkán erejű szélben sem vittem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!