Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottatok már ilyenről?

Baranka kérdése:

Hallottatok már ilyenről?

Figyelt kérdés
13 hónapos babáról van szó. Olyan mint egy újszülött, peluscsere, kaja, kicsi játék és utána alszik. Szerintetek mennyit "kell" ébren lennie egy babának és miket "kell" tudnia? Véleményetek szerint normális ha csak mászni tud? És mit gondoltok arról ha nem annyira aktív és 2-3 óra ébrenlét után aludni akar újra? Normális ez szerintetek?

2012. jún. 12. 08:44
1 2
 11/14 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Tipikusan a vashiányos vérszegénység tünetei.
2012. jún. 12. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor mi vagyunk az ellenpéldák. kisfiam 2 évesen még 3szor aludt. semmit nem találtak nála egyszerűen nagyobb az alvásigénye. a bölcsiben 2 évesen a sarokban lévő szivacsra lefeküdt aludni. ma már 10 évesen az osztály második legjobb tanulója. de aludni most is szeret :-)
2012. jún. 12. 10:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Hű,13 hónapos fiam inkább olyan,mint egy 1,5 éves,jön megy ,szaladgál mindenhova felmászik,magyaráz,kb 1,5-2,5 órát alszik napközben vagy egyszer vagy kétszer,amúgy egy ennyi idős már nem baba.Én elvinném dokihoz,nekem furcsa.
2012. jún. 12. 11:34
 14/14 anonim ***** válasza:
2-esnek üzenem, hogy egyáltalán nem baj, hogy csak mászik!! Az én lányom is csak 16 hónaposan tanult meg járni, mint még több ezer gyerek rajta kívül.
2012. jún. 12. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!