Gripe Water, angol víz 3 ÉVES kortól?
Figyelt kérdés
Kislányom 4 hetes, alig vártuk, hogy elkezdhessük inni a Gripe Water-t, mert szegénykém olyan hasfájós és olyan sokan dicsérik ezt a vizet. Erre ma azt mondták a patikában, hogy csak 3 éves kortól lehet adni. Eddig 1 hónapos kortól lehetett már, nem? Ti erről mit tudtok?2012. jún. 12. 02:42
1/6 anonim válasza:
Ez hülyeség. Rá van írva, hogy egy hós kortól. Én már előbb is adtam. Félrebeszélt az a patikus.
2/6 anonim válasza:
Szia! Tényleg így van, mi a Brendonban akartunk venni és arra is rá volt írva. Azt mondják, hogy amiket most gyártanak azt már csak 3 évesnek lehet adni, nem tudom miért.
3/6 krisztina24 válasza:
Szia!
Az a Gripe Water (Woodwarts),amit 1 hónapos kortól lehet adni,még van forgalomban,azt kapja a babám.
Amit mi is láttunk egy helyen (Rossmann),azt tényleg csak három éves kortól lehet adni (azt hiszem Babuline volt,nem biztos).
De van egy hónapos kortól is! Csak nagyon hiánycikk.
4/6 anonim válasza:
espumisant már most adhatsz.jobban megéri
5/6 anonim válasza:
Én Espumisan cseppet adtam a lányomnak,neki használt.Gripe Waterről eléggé megoszlanak a vélemények és így inkább nem vettem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. jún. 12. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!