Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gripe Water, angol víz 3 ÉVES...

Gripe Water, angol víz 3 ÉVES kortól?

Figyelt kérdés
Kislányom 4 hetes, alig vártuk, hogy elkezdhessük inni a Gripe Water-t, mert szegénykém olyan hasfájós és olyan sokan dicsérik ezt a vizet. Erre ma azt mondták a patikában, hogy csak 3 éves kortól lehet adni. Eddig 1 hónapos kortól lehetett már, nem? Ti erről mit tudtok?

2012. jún. 12. 02:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez hülyeség. Rá van írva, hogy egy hós kortól. Én már előbb is adtam. Félrebeszélt az a patikus.
2012. jún. 12. 05:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Tényleg így van, mi a Brendonban akartunk venni és arra is rá volt írva. Azt mondják, hogy amiket most gyártanak azt már csak 3 évesnek lehet adni, nem tudom miért.
2012. jún. 12. 06:48
 3/6 krisztina24 ***** válasza:

Szia!

Az a Gripe Water (Woodwarts),amit 1 hónapos kortól lehet adni,még van forgalomban,azt kapja a babám.

Amit mi is láttunk egy helyen (Rossmann),azt tényleg csak három éves kortól lehet adni (azt hiszem Babuline volt,nem biztos).

De van egy hónapos kortól is! Csak nagyon hiánycikk.

2012. jún. 12. 07:18
 4/6 anonim ***** válasza:
espumisant már most adhatsz.jobban megéri
2012. jún. 12. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Espumisan cseppet adtam a lányomnak,neki használt.Gripe Waterről eléggé megoszlanak a vélemények és így inkább nem vettem.
2012. jún. 12. 10:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. jún. 12. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!