Miért nem rágja meg rendesen az ételt?
15 hónapos lassan a kislányom. 5 foga van még csak. Az a problémám, hogy egyszer megrágja alaposan az ételt, máskor meg bekapja és le is nyeli. Jobb esetben le is megy, de már nagyon sokszor kellett kiszedni a szájából, mert fuldoklott tőle. Minden etetésnél félek. Főzeléket simán eszi, még a darabosat is. Kukit is eszi szépen, elrágja félbe, eláztatja, rágja, majd lenyeli. Majd a következő pillanatban meg lenyeli egyben, és már fuldoklik is tőle.
Nem tudom arra fogni, hogy éhes, és azért mohó, mert nem szokott ilyen lenni.
Kekszet is egyszer szépen eszi, utána pedig rágás nélkül lenyeli, és fuldoklik.
Nagyon elegem van már, mindig kezem-lábam remeg ha már látom az arcán hogy elakadt.
Kicsi falatokat adok, de ha nem rágja meg, hiába....
Tippeket, ötletek várok!
Segítsetek kérlek!
Szia!
Ma képzeld a győri édes kekszet szépen harapta, és megrágta és lenyelte. Csodálkoztam is. De a reggeli kenyér nagyon friss volt, így azt épp hogy megáztatta, és már nyelte is le. Tényleg nem értem, hogy miért van ez....
Amúgy Te lányod miket tud, miket csinál, mennyire beszél, ivás-kanalazás egyedül megy? Meg úgy minden... :)
Én lánykám szavai: baba, apa, mama. Ezek tudatosak. És kb. ennyi is. Eeezik ha vmit szeretne. Könyveket olvassuk most nagyon, nagoyn élvezi.
Csőrösből most tanult meg inni, de egy-egy kortyot iszik pohrából is ha tartom, de egymaga még nem megy. Evés nálunk is részemről megy. Épít, pakol, visszapakol, sokat autózik, babázni még nem igazán babázik. :)
Egyedül megy nálunk is alvás, át is alussza az éjszakát.
Merre laktok?
(kérdésemet sztem hagoym így, majd lesz vmi, sztem idő kérdése, és elmúlik mindkettőnknél, remélem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!