Ti tényleg megtörlitek a babák arcát törlőkendővel? Többre rá van írva (konkrétan neogranormon, pampers) hogy arra is használható. Néha jó lenne evés után hazsnálni, de nem mertem még.
Én a DM zöldet használom a popsijára és minden más (akár olcsóbbat is pl. tesco kék saját "márkásat") az arcára.
Semmi baja a lányomnak.
Az Én babám rendszeresen nyalja mikor törlöm az arcát:) még nemlett tőle semmi baja a bőrének se..
Viszont Én egyszer kiprobáltam az arcomon mert elfogyott a sminkletörlő kendőm gondoltam jó lesz egyszeri alkalomra a popsi törlő is de nagyon kipirosodtam,égett a bőröm..
Bőrtipústól függ sztem hogy használható e arcra is..Sztem probáld ki egy nagyon pici ponton a pofiján ha nem lesz piros akkor használd nyugodtan!
Én arcra csak vizet használok.
Magamnak és a gyerekeimnek is.
Ha paradicsomosat vagy pörköltalapút esznek (persze nem a baba) vagy olyat, amit a langyos víz nem teljesen hoz le, akkor papírtörlővel törlöm szárazra az arcukat, úgy lejön minden és a törölköző sem bánja.
miért kellett 3-ast így lepontozni????én speciel teljesen egyet értek vele!
Volt olyan, hogy unokaöcsém egész testét azzal törölte végig sógornőm,mert sietett, koszos volt a gyerek.
Férjemnek azóta is jön néha a "jó" ötlete, hogy töröljük azzal, na engem a hideg ráz tőle.
Oké, a szája még nem olyan gáz szerintem, de mondjuk inkább bevizezek egy rongyot és azzal törlöm ha kell,mint popsitörlővel.
Én Huggiest használok a kezdetektől a fiamnak a popsijára,de ha úgy alakul akkor a kis arcát is megtörlöm vele.
Szerintem nem árt,a csomagolásán is rajta van,hogy lehet.
Nekünk még nem származott kárunk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!