Akciós most valahol a Milumil Junior 1+ tápszer és a Libero pelus?
Csak ezt tudom, illetve, ha csatlakozol náluk a Rossmanó programhoz, akkor az első vásárlás után kapsz még 10% kedvezményt.
Az Auchanban van Liberó pelenka akció:
Akkor rosszul mondták. minden babás termékre vonatozik.
Önnek nincs más dolga, mint pénztárosunktól kérni egy Rossmanó kártyát, és a kártya hátoldalán található egyedi azonosítószámmal regisztrálni. Regisztrációját egy egyszeri, minden babatermékre felhasználható 10%-os kedvezménnyel jutalmazzuk, melyet a regisztrációt követő 2. munkanaptól tud felhasználni, 3 hónapon belül
de ha elolvasod az ÁSZF-et ebben is benne van, hogy minden babás termékre jár az egyszeri 10 %
[link] /babaprogram-aszf
Igazad volt, engem Fehervaron felre informaltak. Ma Dunaujvarosban meg azt mondtak, amit Te. Jar mindenre, be is vasaroltam. A kasszanal meg kozoltek, hogy muszaki hiba miatt nem megy a rendszer :) Jo, mi? Nem tul felkeszultek :)
A tescoban kaptam liberot, duo pack 6890. -, Milumil junior tapszer duo pack 1, 2 kg 3990. -. Juni 15 -21 ig pedig a pampers zold lesz 3090. -. (4-es meret) ja es a milumil tejpepek meg mindig akciosak 3db 3x590 be kerul. Libero torlokendo pedig 299. - Remelem segitettem masoknak is!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!