Ti folytatnátok a kapcsolatot, ha a párotok betegsége (i) megnehezítené a jövőben megszülető babátok életét?
Az első házasságomnál úgy mentem férjhez, tudtuk mindketten, hogy nem születhet közös gyermekünk a párom betegsége miatt. Örökbe fogadtunk egy kislányt.
Tehát fel sem merült bennem, hogy elhagyjam, pedig nagyon súlyos beteg volt. Az már másik fejezet, hogy 17 év után mégis elváltunk...
Utolsóhoz csak annyit akarok fűzni, hogy ha alkoholista vagy drogfüggő, alapból össze sem állnék vele.
Az meg abszurd, hogy azért hagyjam el, mert beteg. Én hiszek a házassáég szentségében, abban a bizonyos "egészségben-betegségben" dologban, amit sokan csak papírnak tartanak és nem erőltetik. Szerelemből mentem hozzá, nem azért, mert "kellett", a végsőkig kitartok mellette. Ha skizofrén, idegbeteg, nem-ura-magának betegsége lenne, akkor meggondolnám, hogy mit teszek, de egy lábtörés, fizikai baleset miatti leszázalékolás vagy cukorbetegség az én kedvemet nem venné el a párkapcsolattól. Írj több infót, erre így nem lehet válaszolni.
Jóban-rosszban, egészségben-betegségben és a többi :)
Én asztmás szívbeteg vagyok. A férjem családjában rendszeres az agyvérzés és mint kiderült több gyerek is autista.
Most akkor mi éljük le az életünket gyerek nélkül mert hátha örökli? Hagyjuk el egymást? Nekem megmondták a dokik, hogy nem fogok teherbe esni, vagy ha valami csoda folytán mégis, akkor nem fogom tudni kihordani.
Van egy teljesen egészséges tökéletes 3 éves gyerekünk, és természetes úton szültem! Erről ennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!