Bódi Lili lenne a születendő kislányunk neve de szeretnénk 2. nevet még a Lili mellé. Mi az ami illik hozzá?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 14:42
1/15 anonim válasza:
nekem igazából az tetszik hogy Lilien Hanna.de Lili Hanna,Lili Zoé is tetszik
2/15 anonim válasza:
Lili Eszmeralda
Esetleg lehet meg Rozalita De Vad Angyal
4/15 anonim válasza:
Bódi Lili Míra
Bódi Lili Réka
Bódi Lili Panna
Bódi Lili Petra
Bódi Lili Sára
Bódi Lili Tekla
Bódi Lili Hanga
5/15 anonim válasza:
Hát én a Lilit is meggondolnám egy kicsit, a vezetéknév második és a keresztnév első szótagjának összehangzása miatt. "-di Li" Én ezt nem tartom szerencsésnek.
6/15 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Nekem emiatt kimondva a bili jutott eszembe. A Bódi vezetéknévhez ehy hosszabb, de szépen becézhető keresztnév illene, pl. Bódi Boglárka, Bódi Vivien, Bódi Emese.
8/15 anonim válasza:
Nekem sem illik a Bódihoz a Lili, pedig imádom ezt a nevet. Amúgy az legyen a neve a babádnak amit szeretnél!
9/15 anonim válasza:
Szegényt tuti csúfolni fogják..dilinek :SS Én inkább második névnek adnám a Lilit.
A Bódi Boglárka nagyon cuki:) vagy Bódi Brigitta
10/15 anonim válasza:
Nekem eszembe se jutott a névről se a dili se a bili....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!