Járással kapcsolatos kérdés? Hogyan segíthetnék Neki, hogy ilyen zsúfolt szobában is megtudja tenni az első lépéseit?
Tedd le a földre, had másszon, bútorokba kapaszkodva felàlljon!
Majdnem mindenkinél járólap van a nappaliban, és nem halnak bele a babák!
A játszótérre is vidd le hintázni, ott is mászhat, le teheted a földre, a játékok mellett feláll, kapaszkodva lépegethet!
Nappal told az ágyat s bútorokhoz, a kiságyat fordítás el, csinálj neki egy kis helyet ahol mászhat, forgolódhat, felállhat! Engedd had fedezze fel a szobát!
Vagy vegyetek egy utazóágyat a kiságy helyett, azt nappal összecsukod, estére kinyitod, máris több a hely, napközben meg alszik a nagyágyban melletted!
ha nincs elég hely akkor most hol mászik?
ne haragudj, de el se tudom képzelni :S
gyakorlatilag a babád vagy a babakocsiban, vagy a kiságyában van? :O
igen, ki kéne menni az utcára! nem kell park! elég egy kis füves rész, leterítesz egy pokrócot és had másszon, muszáj lenne sok lehetőséget adni neki erre, a mozgás indítja be az agyát, nehogy lemaradás legyen a vége :S
13. vagyok.
nem, nem túldramatizálom, kérdeztem!
mert ahogy írtad, nekem ez jött le, ami azért durva lenne épp ezért kérdeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!