Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet sima joghurtot...

Mikortól lehet sima joghurtot adni a babának?

Figyelt kérdés
8 hónapos és imádja a Humana babajoghurtot, csak nyafog ha elfogy. Mert ugye elég mini adag :)
2012. jún. 8. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan adhatsz neki egy pici natúr joghurtot, másnap egy picivel többet, és ha nincs baja tőle, mehet normál adag is. Az én lányom is kb ennyi idős volt, mikor elkezdtem bevezetni a tejtermékeket, és natúr joghurttal kezdtem. Utána ment a túró, sajt, stb. Mondjuk nálunk nibcs tejallergiás a családban. Ha nálatok van, akkor nem tudom mi a menete.
2012. jún. 8. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
én 1 évesen már adtam simát/danone,danette/,de sztem 8 hósnak se lesz baja tőle
2012. jún. 8. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Már nyugodtan adhatsz. Én a 7 hónapos kislányom főzelékét 2-3 kiskanál kefírrel készítem, nagyon szereti. A joghurt friss gyümölccsel lesz a következő lépés. Én is próbáltam neki a Humana joghurtot, nem szereti. Elgondolkoztatott, hogy miért nem kell hűtve tárolni. Mivel lehet tartósítva???
2012. jún. 8. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Én natúr joghurtot adok neki gyümölccsel. Nagyon szereti. 8 hónapos.
2012. jún. 8. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehet neki, jobb is mint a babajoghurt mert abban nincs egy rakat cukor.
2012. jún. 10. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!