Mit kell/nem szabad csinálni, ha csuklik a baba?
23:08asnak írnám hogy nem azt írtam hogy döntsön bele 1decit hanem hogy csak az citromleves újját érintse a nyelvéhez:-))
Mondjuk régen ill még most is nagyon sok csuklással kapcsolatos oldalon ezt javasolják mint azon is amit belinkeltem:-))
de lehet ez saját tapasztalat??
Két hetes babánál a citromot felejtsd el!!!
Nyugodtan etesd meg, hiszen mi felnőttek is vizet iszunk, ha csuklunk.
Egyébként a babákat általában nem zavarja a csuklás, ha mégis, akkor sírni kezdenek és attól tuti elmúlik.
Persze, minden baba mondja, hogy őt mennyire nem zavarja a csuklás.
Én csepegtettem egy kanálra citromlevet, leönöttem róla, és azt a kanalat érintettem a nyelvéhez.
Sem gégegörcsöt nem kapott, sem semmit, csak a csuklása maradt abba.
Ahogy a nyelevéhez ér, meglepődik és vesz egy nagy levegőt, emiatt marad abba a csuklás.
Mind a 4 gyereknél működött.
cebion csepp! nálunk a citromlétől szájpenészt kapott, gondolom lemarta az egészséges bacikat a nyelvéről.
Egyébként így utólag én hagynám. Ha őt nem zavarja, majd elmúlik, ha zavarja, akkor elsírja magát mérgében és a sírástól elmúlik, utána meg megnyugtatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!