Mert én már előre félek tőle. Ne nevessetek ki. Minden percét élvezem az anyaságnak és minden velejáróját, de már most görcsbe rándul a gyomrom, ha meglátom a játszóteret, hogy oda kell majd járnunk :-( Annyira távol áll tőlem az ilyen összeröppenés a többi anyukával. Pánik tör rám. Már azt tervezem, hogy kilesem, mikor nincs ott senki. Tiszta idióta vagyok úgy érzem. most még csak 8 hós a babám, de lassan mennünk kell....
Ez butaság. Miért lenne kőzelező? Én sem rajongok a játszótéri traccspartikért, ahol arról folyik legtöbbször a diskuráció, kinek mit tud a babája...A közösség kell a babának, mi ezt úgy oldjuk meg, hogy a babás barátnőimmel akiket évek óta ismerek, néha napján összegyűlűnk valamelyikünknél. A babám is találkozik más babával, és én is jól érzem magam. Ez miatt ne idegeskedj! Sokat sétáljatok, akkor is szerezhet a babád tapasztalatokat.Vagy ha annyira nem idegen, néha menjetek el játszóházba majd később.
8 hós baba anyukája
2009. júl. 2. 17:52
2/11 anonim válasza:
én szeretnék menni de aközelünkben nincs. fél óra alatt érek én ki egyedül oda, ha tolom a gyereket kocsiba.
2009. júl. 2. 17:54
3/11 anonim válasza:
Hogy minden anyuka szeret.e azt nem tudom, de minden gyerek szeret, úgyhogy muszáj lesz :) Amúgy visszahúzódó vagy, félsz az emberektől? Mert én az vagyok és magamról tudom elképzelni, hogy ilyet érezzek :D Bár én nem vagyok anyuka. És ez nem csak "összeröppenés", csak az eleje fura, amíg megismerkedtek. Nagyon jó barátságok tudnak születni. Az én anyukám a mai napig lejár a játszóteres nénikhez (akiknek a gyerekei már szintén nagyok) és ugyanúgy ott beszélgetnek :)
2009. júl. 2. 17:54
4/11 anonim válasza:
biztos nem minden anyuka :)
de egyáltalán nem kötelező menni, más anyukákkal csevegni meg főleg nem kötelező :)
ettől engem is kiráz a hideg, hogy intim dolgokról beszélgessek idegenekkel.
én még nem tudom, szeretni fogom-e, mert még nem járunk, ill. egyszer-kétszer voltunk, de szinte azonnal "rámtörtek" a bszélgetős anyukák :))))
2009. júl. 2. 17:56
5/11 anonim válasza:
Képzeljétek én meg a sok csacsogós gyerektől vagyok rosszul, kiborítanak a kérdésükkel, tudom az enyém is ilyen lesz!Inkább 100 anyuka!
2009. júl. 2. 18:00
6/11 anonim válasza:
Én meg inkább a rosszulnevelt, rossz gyerekektől félek már előre akik majd homokot szórnak akislányom hajába, vagy megütik esetleg, és akik nem ismerik a "nem szabad" kifejezést. És ezen gyerekek anyukáitól félek, mert minidg a rossz gyerekek anyukája van a legjobban felháborodva ha rá mersz szólni a gyerekkére...
2009. júl. 2. 18:45
7/11 anonim válasza:
Én nem szeretek:(!
De sajnos muszáj,mert a 7 hósom mellett van egy 5 évesem is,akiben buzog az energia így a szünetben
2009. júl. 2. 19:38
8/11 anonim válasza:
Én sem szeretek játszótérre menni. Ráadásul a közelünkben nincs is olyan ahová kimehetnénk. (Az utcánk végén van egy, de ott pár anyuka már délelőtt sörözget - és még számos dolgot, amit nem részleteznék - (!) 3-4 kutyával, stb.)Így mi elég messzire kényszerülünk menni, ezért ez napi szinten nálunk nem működik.
2009. júl. 2. 20:16
9/11 anonim válasza:
Én szeretek! Olyan jó emberek között lenni, beszélgetni. A babának is jót tesz a társaság. Ha kétségeid vannak, ne aggódj, a kisgyerekes anyukák nem fognak kiutálni. A kisfiam 8 hónapos imádja a bébihintát, már a homokot is nézegeti. Hajrá!
2009. júl. 2. 20:34
10/11 anonim válasza:
ugyanígy érzek én is.Én is általában azt nézem ,mikor nincsenek v.esetleg kevesen vannak.13 hónapos a kisfiam ,d még nem megy így csak a hinta esetleg a homokozó jöhetne szóba.Ahova mi szoktunk menni ott úgy érzem hogy van 1-2 anyuka aki úgy néz rám,hogy ez az idegen mit akar itt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!