fiam szopi után 1 órával már újra kérne, de már nem bírom (van egy nagyobb is), így kiváratom vele a 2,5-3 órát. van, hogy közben bealszik és akkor 4 óra is eltelik a 2 szopi közt. közben szépen hízik, nem az éhség hajtja.
Jól csinálod. Az enyémek 1 hómnaposan az éjszkát már átaludták, nappal ettek 4-5-ször (az 3-4 óránként).
De 1 órával evés után én sem hagytam cumizni, visszaalszik pár perc után
2012. jún. 7. 10:02
2/6 anonim válasza:
Az első pár hónap ilyen, még meg kell szokni a babának a külön életet, hiszen 9 hónapon keresztül a hasadban, veled együtt létezett. Ilyenkor még ha rajta múlik, napi 24 órában a ciciden lógna, lényegében két üzemmódban létezik, vagy szopik vagy sír. Némelyik baba még aludni is csak mellen hajlandó, ha leveszed, rögtön ordít.
2012. jún. 7. 10:04
3/6 A kérdező kommentje:
igen, köszi! de olyan rossz hallani, hogy sír a cici után.
az 1.gyerekem lány volt, ő végig aludta a szopik közti időt. ez a kislegény már nem olyan.
2012. jún. 7. 10:37
4/6 anonim válasza:
Minden babának más az igénye. Lehet, hogy a tied nagyon gyorsan emészt, ezért kér a szoptatás után már egy órával újra, vagy csak a kevésbé tápláló "elülső" tejet szívta ki, ezért maradt éhesen. Én biztos nem váratnám 3 órán keresztül, már rég elavult, ráadásul a tejtermelésnek sem tesz jót.
2012. jún. 7. 16:34
5/6 A kérdező kommentje:
igen, tudom. de amikor megszoptatom 2 órán belül, akkor utána még nagyobb sírás jön, meg láb huzigálás, mert akkor meg a hasa fáj.
mostanában már kb.2,5 óránként kér, ami nekem is ideális.
2012. jún. 11. 10:40
6/6 anonim válasza:
Másik mellből szoptatod olyankor? Mert ha igen, akkor valószínűleg onnan is csak az elülső tejet szívta ki, ami zsírban szegény, ellenben laktózban gazdag, ami ilyen mennyiségben hasfájást okoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!